ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ | ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ | ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 18:30, όλοι οι φίλοι των Reds μαζευόμαστε στο 1891 CAFE για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, για την 23η αγωνιστική της Premier League, σε Live μετάδοση από COSMOTE TV.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα συντονισμού της ΕΞΕΔΡΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Κατά την προσέλευσή σας στο 1891 CAFE, θα λάβετε από ένα κουπόνι όπου στο ημίχρονο θα κληρωθούν δώρα προς όλους όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης, μπορείτε να ζητήσετε κουπόνι μέχρι και πριν την έναρξη της κλήρωσης.

Τα δώρα είναι μια προσφορά των εταιρειών KRAUSMANN και ALPHABYTE.

 

1891 CAFE
Λ. Ηρακλείου 119Β
Αθήνα 11142
2102580220
Γήπεδο Ριζούπολης
Σταθμός ΗΣΑΠ “Περισσός”

 

 
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεντρώσεις μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στον ιστότοπο, καθώς επίσης και στο Group της ΕΞΕΔΡΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στο Facebook.
  • Οι συναντήσεις των φίλων της ΕΞΕΔΡΑΣ στον εκάστοτε χώρο συγκέντρωσης, ξεκινούν μέχρι και 60 λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.
  • Για την επίσκεψή σας στο χώρο των συναντήσεων δεν απαιτούνται προϋποθέσεις ή κάποιου είδους “εγγραφή”.
  • Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε.

 

#exedra #exedralfc #lfc #lfcgr #liverpool #lfcfamily #liverpoolgr #ynwa #ynwagr #coyr #greekscousers #thismeansmore #allthatmatters #livman #livmun