ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

Η σελίδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Ε.Υ.Α.Π.) και ο Νίκος Παπασωτηρίου, παρουσιάζουν την ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μέσω της σελίδας τους, σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα, τους οποίους και ευχαριστούμε για το χρόνο τους.

Στο αφιέρωμα υπάρχει συνέντευξη ενός εκ των διαχειριστών της ΕΞΕΔΡΑΣ, Θοδωρή Κουνάδη, αλλά και όσα είδαν τα μέλη του Ε.Υ.Α.Π. κατά την παρουσία τους στο πρόσφατο ντέρμπι του Merseyside μεταξύ της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και της ΕΒΕΡΤΟΝ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα από τις εντυπώσεις του Νίκου Παπασωτηρίου από τη φιλοξενία της ΕΞΕΔΡΑΣ και ένα κομμάτι της συνέντευξης που παραχωρήθηκε.

Πριν λίγες μέρες η ομάδα της Liverpool υποδέχτηκε την Everton στο Anfield, σε ένα από τα πιο παραδοσιακά και ιστορικά ντέρμπι του Νησιού και όχι μόνο.

Σε μια γωνιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο 1891 Cafe, ακριβώς κάτω από το γήπεδο της Ριζούπολης, μια παρέα φίλων και οπαδών της Liverpool μαζεύεται εκεί κάθε αγωνιστική και βλέπει τους αγώνες της ομάδας τους. Είχα ακούσει για όλη αυτή την φάση και ήθελα να πάω εκεί για να δω από «πρώτο χέρι» όλη αυτή την προσπάθεια. Φίλοι και γνωστοί μου θα πήγαιναν εκεί επίσης, οπότε ήμουν σίγουρος πως θα περάσω ωραία και θα μπορέσω να μιλήσω με άλλους ανθρώπους σχετικά με την Liverpool αλλά και γενικά για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Να πω σε αυτό το σημείο ότι η ομάδα που υποστηρίζω είναι η Middlesbrough αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο να δω αυτό το παιχνίδι μαζί τους.

………………………..

Ν: Καλησπέρα Θοδωρή! Τι είναι η Εξεδρα; Πώς ξεκίνησε η δράση της;

Θ: Η Εξεδρα Οπαδών Λίβερπουλ δημιουργήθηκε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου 2018, από διπλή συγκυρία-σπόντα και απέκτησε το σημερινό της όνομα μια ημέρα μετά.

Η πρώτη συγκυρία ήταν μια διαφωνία του Θωμά Καλλιντέρη σε άλλο γκρουπ και η δεύτερη συγκυρία ήταν η απόφαση να ξεκινήσουμε μια χιουμοριστική σελίδα για την αγαπημένη μας ομάδα, η οποία απόφαση εν τέλει άλλαξε στο να δημιουργήσουμε ένα οπαδικό γκρουπ.
Ο Θωμάς προσκάλεσε εμένα και τον Βαγγέλη Νάκο να γίνουμε επίσης διαχειριστές σε αυτή την προσπάθεια.

Όλα τα παιδιά που επίσης ήταν ή είναι στην ομάδα συντονισμού, ο Θωμάς, ο Κώστας, οι δύο Γιώργηδες, η Ραφαηλίνα, ο Βασίλης, ο Παναγιώτης, ο Γιάννης και ο Νίκος, έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή λειτουργία του γκρουπ όλους αυτούς τους μήνες.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα κάνοντας κλικ εδώ, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στους παρακάτω συνδέσμους

Ιστοσελίδα

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube