ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ | ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ | ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30, όλοι οι φίλοι των Reds μαζευόμαστε στο 1891 Cafe για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και την ΤΣΕΛΣΙ, για την 6η αγωνιστική της Premier League, σε Live μετάδοση από COSMOTE TV.

Οι αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος που υποστηρίζουμε, η ομάδα που αγαπάμε και το You’ll Never Walk Alone, δίνουν το κίνητρο για να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας και η ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, μαζί με την εταιρεία αρωγής παιδιών ΔΩΣΕ ΖΩΗ, ενισχύει οικονομικά δύο οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία.

Στο χώρο που θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση με τους “Μπλε” του Λονδίνου, θα υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης, μέσω του ΔΩΣΕ ΖΩΗ, για τις δύο αυτές οικογένειες. 

Οποιαδήποτε συνεισφορά, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

1891 CAFE
Λ. Ηρακλείου 119Β
Αθήνα 11142
2102580220
Γήπεδο Ριζούπολης
Σταθμός ΗΣΑΠ “Περισσός”

 

 
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεντρώσεις μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στον ιστότοπο, καθώς επίσης και στο Group της ΕΞΕΔΡΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στο Facebook.
  • Οι συναντήσεις των φίλων της ΕΞΕΔΡΑΣ στο 1891 CAFE ξεκινούν μέχρι και 60 λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.
  • Για την επίσκεψή σας στο χώρο των συναντήσεων δεν απαιτούνται προϋποθέσεις ή κάποιου είδους “εγγραφή”.
  • Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε.

#exedra #exedralfc #lfc #lfcgr #liverpool #lfcfamily #liverpoolgr #ynwa #ynwagr #coyr #greekscousers #thismeansmore #allthatmatters #cheliv