ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FACEBOOK GROUP

Η ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δραστηριοποιείται σε Group στο Facebook. Οι κανόνες της εύρυθμης λειτουργίας του Group πρέπει να τηρούνται τόσο από όλα τα μέλη, όσο και από τα άτομα που απαρτίζουν την εκάστοτε ομάδα διαχείρισης.

ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΩΝ LIVERPOOL - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ FACEBOOK GROUP

 1. Περιεχόμενο
  Οι δημοσιεύσεις πρέπει να σχετίζονται με την Liverpool και με ανταγωνιστές ή ομάδες που σχετίζονται με τους Reds. Εξαίρεση αποτελούν οι συζητήσεις για θερινές διοργανώσεις που αφορούν Εθνικές ομάδες (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro κοκ).
 2. Σεβασμός στην ομάδα
  Απαγορεύονται κάθε είδους εξύβριση ή χαρακτηρισμοί προς -εν ενεργεία και μη- παίκτες, παράγοντες και πρόσωπα ή καταστάσεις που σχετίζονται με την Liverpool.
 3. Χιούμορ
  Επιτρέπεται το τρολάρισμα και οποιοδήποτε είδος καλοπροαίρετου χιούμορ, το οποίο δεν προσβάλει την ιστορία ή -εν ενεργεία και μη- παίκτες της Liverpool.
 4. Περιορισμοί
  Δεν ασχολούμαστε με γενική συζήτηση που αφορά άλλα πρωταθλήματα, πλην των διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα μας.
 5. Σεξουαλικό περιεχόμενο
  Απαγορεύεται η ανάρτηση πορνογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο).
 6. Σεβασμός μεταξύ των μελών
  Το γκρουπ δεν αποτελεί χώρο αντιπαραθέσεων, σχόλια τα οποία περιέχουν χαρακτηρισμούς μεταξύ των μελών, θα διαγράφονται και θα εξετάζεται ο προσωρινός ή μόνιμος αποκλεισμός των εμπλεκόμενων ατόμων.
 7. Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών
  Δεν κάνουμε αναρτήσεις για να πουλήσουμε οτιδήποτε μας έρθει στο κεφάλι. Πατάτε ebay τελεία com και κάνετε ελεύθερα την ανάρτησή σας.
 8. Όχι συζήτηση περί Ελληνικών ομάδων
  Αποφεύγουμε την ανάρτηση περιεχομένου που έχει να κάνει με Ελληνικές ομάδες, το οποίο μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη.
 9. Όχι διαφημίσεις
  Επιτρέπεται η κοινοποίηση ειδήσεων από Social Media και αθλητικά Sites. Δεν διαφημίζουμε άλλα Facebook Pages, Profiles ή Sites που ανήκουν σε εσάς ή τους οικείους σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα συντονισμού.
 10. We say no to racism
  Απαγορεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ υποτιμητικά, ρατσιστικά σχόλια και πάσης φύσεως υβριστικές επικλήσεις σε θρησκευτικά πρόσωπα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω κανόνες, θεωρηθεί λάθος ως προς τη διατύπωσή του ή κρίνετε πως είναι ασαφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του ExedraLFC.gr κάνοντας κλικ εδώ.